Log In    Fa-ti cont | am uitat parola
Cos cumparaturi(0)
  
 
 


Informatii legale

Utilizarea magazinului online Revizie-Completa.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Specificatiile tehnice, pozele sau preturile produselor prezente pe acest web-site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni.

Imaginile produselor de pe acest site sunt cu titlu de prezentare. Culorile pot diferi in functie de setarile monitorului sau ale imprimantei.

Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Informatia prezentata pe site-ul Revizie-Completa.ro poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

S.C. Coasta de Est Tuning S.R.L. nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Toate preturile din cadrul acestui web-site sunt exprimate in RON si includ TVA. Plata se poate face numerar sau cu Ordin de Plata.


S.C. COASTA DE EST TUNING S.R.L.
RO22673539
J40/20529/2007
mihautza: buna ziua cat costa ...


Informatii legale | Confidentialitatea datelor © Copyright 2021 Coasta de Est Tuning